viernes, 23 de agosto de 2013

COGULLO

Bon dia a tothom !!
Tornem a iniciar les clàssiques sortides del dijous. Encara que una mica resacossos, ja que encara falta gent que està de vacances.

Avui només hem sortit els 2 Javi's ( Cartero i Caiman ).
Hem quedat a 17.15 a can Roca per anar al Cogullo. Sortida típica on anem pujant i ens desviem a la dreta fins la clàssica font

Aquí hi ha un sender a ma dreta que va fins a la Torre del Moro, però xerrant ens el passem, així que uns passos més endavant agafem un camí per empalmar.
Passem per una masia on hi ha un gos de dimensions considerables que ens està esperant, aleshores el Javi m'explica que aquest estiu li han ensenyat la millor tècnica per fer fora al gossos.
COLLONS..... Doncs funciona...!!!
S'apropa al gos, fot un crit bestial amb els braços aixetats i cridant: TUUUUUUBAAAAA!.
Osties !! els gos surt cagant llets...
Arribem a Castellfollit i iniciem l'ascens cap al Cogullo.
 Foto sense paraules....
Arribem a dalt i fem 2 fotillos

Hem de dir que està tot marcat per fer la cursa   AMBASO aquest cap de setmana.
En el moment de baixar agafem el sendero que porta fins a Castellfollit per on passarà l'AMBASO  . Penso que més d'un es fotarà un ostion. Jo controlant va haver 3 vegades que quasi vaig al terra...

Arribem a Castelfollit i fem una cervesseta ràpida que ja son les 20.15. i decidim anar fins als molins per fer el baixadont fins a Can Roca.
A les 21 ens ha tocat inauguració de temporada: EL LOT. que ens ha acompanyat fins a casa.( arribada 21.45)
Total de la ruta ( sortida i arribada ) des de casa: 50.800 Km

1 comentario:

  1. Si, si vale... Pero ya os quiero ver yo hacer esa técnica delante d un DOGO ARGENTINO ( por si acaso llevaros los silbatos!!!)jo, jo. Nos vemos el próximo jueves.

    ResponderEliminar