jueves, 18 de julio de 2013

ARGENÇOLA-LES ROQUES-AGUILÓ

Bon dia a tothom. Tal i com vam publicar aquesta setmana, sortim dimarts per problemes amb la feina.
LLANEROS: David ( Cuñao ), Jose ( tazero) i Xavi ( Caiman ).
La idea era anar a Argençola per una ruta que deixa a l'esquerra el camí tradicional ( Clariana-Argençola) i tornar per la dreta vorejant l'autovia fins a Clariana per pujar al Pla del Margre i baixar cap a Jorba.
Dic que era la idea, perque crec que el Jose deu pensar que surt amb una colla d'anormals desorientats.

Quedem a les 17 h al Mercadona i decidim fer les rutes com antigament, sense GPS i a ojimetre. Així que agafem camí cap a la Ermita la Sala i d'allí camins fins a la pista que va a Clariana. Passem Clariana i ens desviem cap a l'esquerra, pujant molt progressivament. I a partir d'aquí comença la desorientació del Cuñao i del Caiman. Jo li dic al Cuñao que cap a la dreta i ell que recte. Així que recte. Més tard decidim agafar un camí que puja cap a la dreta i sortim " Quien sabe donde ? ". Pero donde està ARGENÇOLA ?????. i veiem Argençola al quinto "Huevo". Em dono la volta i veig una esglesia enorme derrera nostre, que ningú sabem on està. Al David li sembla la de Jorba per la forma. Jo no tinc ni idea, però bé, em d'arribar a Argençola encara que estigui al quinto " huevo". Així que passem per un Poble que es diu les Roques que no teniem ni idea on estava, i per fí arribem a Argençola. Però la sorpresa es que aquest poble es diu AGUILÓ. Però manda collons, ens hem desorientat i em confós Aguiló amb Argençola i la esglèsia que veiem era l'esglèsia d'Argençola per darrera ( perque ja ens haviem passat el poble)

Només teniem ganes de plorar. I són les 20 h de la tarde i hem de tornar.


Allí està Argençola i no on estem...
Ens hem quedat sense cervessa i hem de modificar la ruta si volem que quan arribem a casa no ens caigui el BRONCON.  Així que toca baixar per carretera.
Conseguim arribar poc abans de les 21 h.
Recorregut total: 49.420 mts, desnivell acumulat: 721 m. Sense caigudes.

5 comentarios:

  1. Benvingut de les vacances Sr. Caiman

    ResponderEliminar
  2. El pròxim dia em porto la guia michelin. Jeje

    ResponderEliminar
  3. No nos odies TAZERO, lo dè "empichuliarnos " nos sale dè una forma natural.(próxima salida... A Jorba.. Pero dando vuelta por ANDORRA. ) Jia,jia.

    ResponderEliminar
  4. CON LO BIEN QUE VA EL GPS, A VER SI APRENDES A MANEJARLO RIVERO QUE LO TIENES EN EL MOVIL (TWONAV) Y VA MUY BIEN PARA ESTOS CASOS, JOJOJOJO. NOS VEMOS.

    ResponderEliminar