lunes, 9 de diciembre de 2013

TRENCACAMES-TOSSA-LA SALA

Sortida de dijous.
Sortim Cartero i Caiman.
Avui toca la curta i ens hem de donar canya, però amb una novetat. EL RETORNO DEL 600


Lapierre està a la UCI. s'ha trencat el quadre a nivel de la pinyonera. No s'ha de canviar tot el quadre, ja que és part móvil per la suspensió. Per cert passarà per garantía.

Així que aquesta vella glòria, es va pujar tota soleta el trencacames i amb molt fang----OLE TU !!.
Queda immortalitzat el momento que em donen la noticia que el quadre entra per garantía ( al final del trencacames )


 Decidim continuar i ara toca la pujada a la Tossa
Una vegada al corredor la Tossa , girem a l'esquerra dirección el Saio/ Tous, fem el descens ( es nota la falta de frens hidraulics) i a l'arribar al trencall de l'ermita Semfores, girem a la dreta per anar a buscar la pista de Santa Margarida Montbui.
Ja amb Llums ( LOS LUMIS ), El cartero fa una foto singular que només s'ha pogut apreciar uns pocs diez: VENUS I LA LLUNA JUNTS




Des d'aquí girem cap al Molí Blanc . Decideixo canviar la pila del Lot, i cada vegada es senten els gossos de més aprop, fins que ens donem compta que els tenim a 50 m. Collons, quina mania de no tenir els gossos lligats i que puguin estar sueltos pels camins. Així que es van donar compte que estava fins al collons d'ells, vaig agafar una pedra.... i encara corren.
Tenim una bonica vista d'un transeunt que ens ve a saludar
Arribem a la Sala, d'alli a Jorba, girem cap a St Genis, per tornar a agafar pista fins al Moli Blanc. I d'allí fins a casa











3 comentarios: