martes, 21 de mayo de 2013

VOLTA A CARME

Hola a tothom !!! Per petició del grup, anirem publicant les sortides de dijous, com a rutes BIKERS DE L'ANOIA. Així que ja sabeu, a partir d'ara hi han 2 dies per fer rutes, la del cap de semana i la del dijous com a dia intersetmanal. Aquestes rutes comencen a les 16 h, i una semana es fa sortida llarga i l'altra curta. S'ha de dir que les llargues s'han escurçat per seguretat d'integració física, ja que tot el grup hem vist perillar la vida amb les nostres dones ( diuen que això d'arribar a les 22 h que ni pensar-ho ).

Direm que aquest dijous hem modificat la ruta prevista per causes metereològiques. El terreny estava impracticable. Així que vam fer una ruteta de 27 Km amb bastants senders.
Sortim de Sta Margarida dirección Vilanova pel molins de la Font Trobada. I primera caiguda. Jose ha anat al terra ( el terreny estava fatal)

De vilanova, es puja cap els dipòsits, i allí a ma esquerre s'agafen els senders que van a parar a prop Castell De la Pobla. Aquí segona caiguda del Jose.                                                                                 
 Reculem per anar a les Garrigues i agafem pista dirección Carme, però a ma esquerre agafem            senders que ens deixen a prop del Racó de Carme, per empalmar amb el sender que surt des d'aquí a  ma esquerre fins a Carme.                                                                                                                        

Des d'aquí. Puguem cap a Collbàs

I girem a ma esquerre per agafar els senders de pujada que ens deixaran a la pista del trencacames de Montbui. D'aquí anem al poble de Montbui on prenem una bona cervesseta pagada del Javi.
Agafem els camins que van a parar a Montbui Barri, on trobem veritables piscines per travessar amb cocodrils inclossos. ME QUEDAO SIN CUÑAO
 I els que vam poder arribar a casa ( DAVID, DESCANSA EN PAU). Vam rentar les bicis i persones al tren de rentat.
Sortida divertida, 600 m desnivell acumulat en 27 Km. 3 Hores de ruta, amb trencada cadena Caiman ( sort dels "eslavons ràpids") i 2 caigudes del Jose.
J.C. Ja pots apuntar 2 caigudes al Jose en el Ranking caigudes.


















7 comentarios:

  1. Pobre David con lo majo q era
    Ala ya empiezo fuerte en el ranking eh

    ResponderEliminar
  2. Bienvenidos compañeros de entre semana.Ante esta situación solo me queda decir que falta una salida conjunta en fin de semana y otra entre semana en vacaciones,que podremos la mayoria ir,por motivos de trabajo. Propongo....

    ResponderEliminar
  3. ESPIRITU DEL CUÑAO21 de mayo de 2013, 16:49

    Buena crónica, y otra vez montaje guapo. Lástima k el cuñado no lo pueda ver!! (seguro k está trialeando y escuchando METAL en el infierno) PREGUNTA :el dè la foto es pariente del Caimán???...me refiero al cocodrilo!!

    ResponderEliminar
  4. CUÑAO (LADO OSCURO)21 de mayo de 2013, 16:55

    No te preocupes José, este domingo " alguien" se cayó dos veces seguidas,y eso k ya hace tiempo k pedalea !!(creo k la talla dè la bici es pequeña)

    ResponderEliminar
  5. Bien por la crónica. Kike buen estreno con esas dos caídas.

    ResponderEliminar
  6. CESAR (MALQUEDA)22 de mayo de 2013, 9:23

    bienvenidos compañeros de los jueves, ya estáis tardando en veniros un domingo todos juntos....
    quien sera el se cayo dos veces????

    ResponderEliminar
  7. !!!!!!!!! sera el que deja tirado algunos??? ..¡¡¡¡¡¡¡¡

    ResponderEliminar