viernes, 22 de noviembre de 2013

CAP A TOUS

Sortida dijous 21. Avui només erem Cartero i Caiman , Ens ha fallat David. Jordi no podia venir, ni Tazero, Juli continua de baixa i el resto treballava.
Com que avui tinc guàrdia, no puc arribar gaire tard. Límit, límit a les 20.00. Camins de tot tipus, secs, amb fang...
Tenim al Cartero, que penso té un trauma Fetal. Com que es va passar 9 mesos a la panxa envoltat de líquid amniòtic, crec que no ho ha superat i encara ho troba a faltar, així que li atreu més l'aigua que les faldilles. Allà on hi ha una font, una cascada... allà està el Cartero.
Avui decidim per unanimitat anar a veure la Fou, ja que han comentat que té molta aigua, deguda a aquests dies de pluja, així que típica pista fins a Montbui poble, trecacames per desviarnos per sender fins a pista principal de la censada. D'aquí fins al final de pista. Iniciem l'ascens de la pista que va al castell de Queralt, per agafar sender típic de 3 km fins a la fou. Jo amb por, ja que pensava que estaria enfangat i no podriem continuar. Però al final no va ser així i estava perfectament accessible.  ( comentar que s'està fent tala d'arbres i ha quedat l'entrada del sender una mica amagada)


Acabem el sender molt just de llum  jo   he anat per terra, sense incidències ). Així que acabat el sender possem llums. Arribem a l'entrada de la Fou


I ens adrecem a veure la caiguda d'aigua. Comentar que estava guapíssima ( així que val la pena apropar-se amb la família, abans no baixi el nivell d'aigua )



D'aquí i com a parada obligatòria ens anem a la font de la Fou, però no sense haver de travessar bassals. i fer part del recorregut pel rierol ( que era accessible )




A partir d'aquí fins a l'ermita Sentfores hem trobat moltíssim fang. Anem pujant direcció a la Tossa i em escoltat a la nostra dreta en un Camp el soroll d'un porc. Em parat i em iluminat amb els lots. La sorpresa ha sigut veure una família sencera de Porcs senglars ( 2 adults i 2 petits), que en un primer moment estaven quiets, però segons treiem la càmera han marxat poc a poc.
D'aquí a Montbui, on hem rentat les bicis al rentador que hi ha aprop on viu el Pepe ( taxista ) i ja possats hem fet el primer café amb llet de la temporada ( ja hem despatxat les cervesses en aquesta temporada)

4 comentarios:

  1. Buena crónica, si señor!! , y que guapas las fotos con las luces encendidas.No me extraña que los jabalíes se fueran al ver las luces. ( me Sé de alguien k regenta un bar, que ya ni enciende su luz dè la mesita!!!) ja, ja, los putos extraterrestres.

    ResponderEliminar
  2. UNA RUTA POR LA QUE HEMOS PASADO UN MOTON DE VECES, Y QUE DIFERENTE ME HA PARECIDO ESTA VEZ. QUE GUSTAZO!!

    ResponderEliminar
  3. Muy bueno, os tendremos que llamar los LUMIS jajajajajaja

    ResponderEliminar